Sabtu, 16 April 2011

Genap Setahun Pemergiaanmu



17.4.10
iaitu tarikh keramat untuk semua peminat SPIN and untuk ahli SPIN juga sebenarnya.
tarikh itu merupakan tarikh penyanyi kumpulan SPIN di panggil untuk
mengadap ilahi iaitu ABDILLAH MURAD@Achik Spin..
Walaupun telah setahun arwah meninggalkan dunia ini tapi peminat2 nyee masih teguh menyokong SPIN meski pown arwah tiade..apa yang penting peminat2 arwah mcm inilah yang akan mendoakan kesejahteraan arwah yang telah pergi jauh dari kite semua.
abg aie ada kata pada note yang di kirim di FB nya " baru aie tahu aie serta SPIN masih dikenali oleh segelintir peminat2 dan tetap disayangi oleh mereka2 ini walaupon ada yg mengutuk kami tidak popular,hati orang aie tau tak semua sukakan kita tapi sekurangnya aie ttp ada org kenal dr mrk2 yg hanya tau mengutuk itu. "
To abg aie sendirilah kan: abg aie harus bersabar untuk hadapi ini semua.abg tak boleh berputus asa untuk terus naikkan name SPIN.Kami peminat SPIN akan tetap tunggu SPIN and sentiase sokong SPIN sama ada SPIN muncul semula atau tidak.Kami semua akan sentiasa menyokong abg bertiga walau apa sahaja yang akan abg lakukan untuk SPIN dan menyambung segala apa yang ARWAH ACHIK lakukan sebelum ini.Itu janji kami..Kami juga dapat merasekan
yang abg tertekan bila ada yang mengutuk KUMPULAN SPIN kan?sebab kami pun benci orang mengutuk SPIN.Macam yang abg katakan "hati orang aie tau tak semua sukakan kita tapi sekurangnya aie ttp ada org kenal dr mrk2 yg hanya tau mengutuk itu "
Yes abg aie,hati orangmana kita tahu..Kali ni pic yang saya post kan tak la menarik...

Tapi sya akan send video.
tunggu ya..coz susah sgt nak upload

video ni sengaja saya buat untuk gabungkan segalanya.
p/s: pertama skali saya mahu mohon maaf jika ada nama-nama dalam
video ini yang salah tersalah eja..ampun maaf di pinta ya

4 comments:

Afiq Najmi berkata...

spin dihatiku.....

Tanpa Nama berkata...

spin dlam ati ku...... mengusung rindu

Tanpa Nama berkata...

Abang abang spin teruskan berjuang walaupun vokalis sudah tiada

Yudhie starcomputer berkata...

Saye dri indonesia trus menyokong and kpada group band Spin trus sukses and berdoa untuk arwah achik Spin diterima disisi ALLAH SWT

Catat Ulasan